logo

Om oss

Møt teamet 🚀

Vi er en gruppe teknologistudenter som ønsker å gjøre hverdagen lettere for alle i idretten.

Ta kontakt med oss

David Taraldsen

CEO

MSc Industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU

Samuel Hellstrøm

CTO

MSc Informatikk: digital økonomi og ledelse ved UiO

Sindre Oftebro

COO

MSc Business Analytics ved NHH

Problem

Vårt mål 🎯

Bedre løsninger for alle i idretten.

Vi i EasyPlay har en visjon om å gi alle i og rundt idretten de beste mulighetene for å gjøre de det elsker. Problemet i dag er at det ikke finnes gode nok løsninger for å få mest ut av idrettsanleggene, noe som går utover tilbudet til medlemmene og økonomien til klubbene.

Med EasyPlay sitt system så får man mulighet til å løse de vanskelige og tidskrevende oppgavene på en superenkel måte. Våre verktøy gjør det lett å disponere og følge opp bruken anleggene sine, slik at klubbene kan drive på en mer bærekraftig måte.

Vår reise

Historien bak EasyPlay

2022

Møtes i Boston (USA) på Gründerskolen. Prosjekt på Boston University: hvordan gjøre idrettsbaner mer tilgjengelige for dem som ønsker å bruke dem? Bygger et samhold gjennom felles interesse for idrett og teknologi.

Prater med klubber for å undersøke problemet nærmere. Pivoterer mot å lage en plattform for å hjelpe idrettsklubber med å håndtere sine baner.

2023

Utvikling og testing av ulike MVPs (Minimum Viable Product). Samarbeid med Fotballdata for å automatisk hente data fra NFF, og starter utviklingen av web-plattformen som skal bli EasyPlay.

Oppretter selskapet EasyPlay AS og lanserer EasyPlay i Norge. Haslum IL Fotball er med som første klubb!

Eposten lagres kun for kommunikasjon.

EasyPlay team photo

© 2024 EasyPlay AS.

Org. nr. 931 606 050